Üniversite Hastanesi Yedeklerden Personel Alım İlanı

Üniversitemiz Hastanesi

Göreve Başlamayan Asil Adaylar Yerine Alınacak Yedek Adaylar

Üniversitemiz Hastanesinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ile ''Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'' uyarınca Üniversitemiz Hastanesi sürekli işçi alım sözlü sınav sonucu başarılı olup göreve başlatılacak personel listesi Üniversitemiz sitesinde ilan edilmiştir.

Sözlü sınavda başarılı olup göreve başlamayan asil adayların yerine listede adları belirtilen başarılı yedek adayların 15.09.2020 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen başvuru evraklarını Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimlik Binası İşçi ve Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

1. Atamaya hak kazanılan mesleği yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair tam teşekküllü hastaneden alınmış “Sağlık Kurulu Raporu” veya “Atamaya hak kazanılan mesleği yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair tek hekim imzalı rapor (aile hekiminden alınabilir) ve “Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmadığına tek hekim imzalı sağlık raporu” (Psikiyatri bölümünden)
  2. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almadığına dair Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Dökümü (e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden ya da Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden alınacak)

BELGE GETİRECEK YEDEK ADAYLARIN LİSTESİ

Listede isimleri olan yedek adaylardan 15.09.2020 tarihi mesai bitimine kadar getirmeyen veya eksik getiren adaylar sürekli işçi kadrosuna atanma hakkını kaybedecektir. Bunların yerine sırasına göre diğer yedek adaylardan belge istenildiği takdirde yeniden ilan edilecektir.

*Covid -19 salgını ile mücadele kapsamında belge teslimine gelecek adayların tek başına gelmesi ve maske takması zorunludur.