18.06.2020 tarihinde yapılan Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları

4857 sayılı İş Kanunu ve” Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca 18.06.2020 tarihinde yapılan sözlü sınav sonuçları

(Sözlü Sınav Sonuçları Listesi)

BAŞARILI ASIL ADAYLARIN aşağıdaki listede yer alan belgeleri hazırlayarak 29.07.2020 tarihine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: 29.07.2020 tarihi mesai bitimine kadar asil olarak atanmaya hak kazananlardan belgelerini getirmeyen veya eksik getiren adaylar sürekli işçi kadrosuna atanma hakkını kaybedecektir. Bunların yerine sırasına göre yedek adaylardan gerekli belgeler istenecektir.

2- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almadığına dair Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Dökümü (e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden ya da Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden alınacak)