canlı destek

Ege Üniversitesi Eski Hükümlü İşçi Alımı

Üniversitemizde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ile “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca 29.06.2020-03.07.2020 tarihleri arasında İŞKUR tarafından ilan edilen eski hükümlü sürekli işçi başvuru işlemleri tamamlanmıştır.

“Temizlik Görevlisi” mesleğinde başvuru sahipleri arasından kura çekimi ile açık iş sayısının 4 (dört) katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Üniversitemiz internet sitesinden (www.ege.edu.tr) ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İŞKUR tarafından Üniversitemize gönderilen “temizlik görevlisi” mesleğinde nihai listelerde isimleri yer alan adayların Noter huzurunda kura işlemleri 13.07.2020 tarihinde saat 10:00’da Üniversitemiz Fen Fakültesi Konferans Salonunda yapılacaktır.

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında kuraya katılımcı alınmayacaktır. Kura çekilişi Üniversitemiz YouTube kanalı (https://www.youtube.com/egeuniversitesitv)  üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Öncelikli adayların başvuru sayısı açık iş sayısının 4 katından az olduğu için öncelikli adaylarda kura usulü uygulanmayacaktır.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5. Maddesinde belirtilen “işe göndermede öncelikli olanlar” mezkur yerleştirmede başvuran lehine tek başına bir hak teşkil etmeyecektir.

“Elektrikçi”, “Marangoz”, ‘’Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı’’ ve “Soğuk Demirci” mesleklerinde başvuru sayısı açık iş sayısının 4 katından az olduğu için öncelikli adaylarda kura usulü uygulanmayacaktır.

*** “Temizlik Görevlisi” mesleğinde kura çekimi sonucu belirlenen asil adaylar ile “Elektrikçi”, “Marangoz” ve “Soğuk Demirci” mesleklerinde başvuru yapan adaylardan istenecek belgeler Üniversitemiz internet sitesinden (www.ege.edu.tr) ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İstenilen belgeleri eksiksiz ve doğru getiren adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihi Üniversitemiz internet sitesinden (www.ege.edu.tr) ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İŞKUR tarafından Üniversitemize bildirilen kuraya tabi başvurular (Temizlik Görevlisi)

İŞKUR tarafından Üniversitemize bildirilen başvurular (Elektrikçi, Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Marangoz, Soğuk Demirci)

ÖNEMLİ NOT: Kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler, sözlü sınav yeri ve tarihi ile diğer her türlü duyurular Üniversitemiz (www.ege.edu.tr) internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir. Bu yüzden Üniversitemiz internet sitesinde yayımlanan duyuruların adaylar tarafından takip edilmesi önem arz etmektedir.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ